Recreatieve woningen

Het toepassen van de LiveFree woningen in de recreatieve sector heeft vele voordelen. De woningen hebben een luxe en ruime uitstraling, die wordt versterkt door de open vide. Door de goede isolatie en de passieve koeling hebben de woningen een zeer comfortabel binnenklimaat, koel in de zomer en warm in de winter.

De modulaire opbouw maakt het mogelijk woningen van verschillende omvang te realiseren, van een cottage voor 2 personen van 30 m2 tot een luxe villa voor 6 personen van 120 m2.

Het installatie ontwerp met de toepassing van een energie unit voor meerdere woningen, de zonnepanelen geïntegreerd in het dak (en indien nodig in de gevel) en de energie zuinige en waterbesparende douches zorgt ervoor dat de woningen energieleverend zijn.

De LiveFree woningen zijn licht van gewicht en kunnen zonder speciale funderingsvoorzieningen op land worden geplaatst.

De woning wordt in de fabriek geproduceerd en volledig afgewerkt met een vrachtwagen naar de locatie vervoerd. Door deze woning te plaatsen op een drijflichaam kunnen eenvoudig woningen op water worden gerealiseerd. Met name in de recreatiebranche geeft de extra waterbeleving een enorme meerwaarde.

Door de woningen volledig zelfvoorzienend uit te voeren kan een enorme besparing op de investeringen in de infrastructuur worden gerealiseerd. Het zijn eigenlijk energie generators binnen het park